Bedrijfsfeest in Hilvarenbeek

Is het weer tijd voor een mooi bedrijfsfeest in Hilvarenbeek? Dan bent u bij Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek aan het juist adres. Of u nou een personeelsfeest wilt organiseren voor 20 of 400 man, bij Herberg den Hemel kunt u met gemak een te gek feestje organiseren voor al uw collega’s of medewerkers. Wij hebben namelijk diverse feestzalen tot onze beschikking die uitermate geschikt zijn voor een bedrijfsfeest. Wij denken graag met u mee over de wensen. Want wij beschikken namelijk over veel mogelijkheden om van uw personeelsfeest een feestje te maken waar uw personeel nog lang over na zal praten. Gezellig aan de statafels kletsen met wat heerlijke hapjes, of toch een heerlijk 3 gangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in Hilvarenbeek!

Personeelsfeest in Hilvarenbeek voor een klein gezelschap

Heeft u een kleine tot middelgrote onderneming in de omgeving van Tilburg? Dan is onze kleine feestzaal een goede uitvalsbasis voor uw bedrijfsfeest in gemeente Tilburg. Onze kleine zaal is een knus en gezellig zaaltje voor besloten gezelschappen. Deze wordt ook regelmatig gebruikt voor verjaardagsfeestjes en kleinschalige evenementen. Het is een mooie uitvalsbasis voor een mooie avond. Overheerlijke koffie en thee met wat lekkers erbij of een heerlijk uitgebreid diner bereid door onze top koks of een echt dansfeest. Om u een idee te geven over de grootte van de kleine eetzaal hebben we hier wat feitjes over deze zaal:

  • Geschikt voor 100 feestgangers
  • Of voor 50 eters
  • Knus en gezellige sfeer
  • Mogelijkheid tot culinair gangendiner

Bedrijfsfeest in Hilvarenbeek voor een groot gezelschap

Heeft u een flinke onderneming en is een capaciteit van maximaal 100 mensen (of 50 eters) niet voldoende? Geen probleem! Naast de kleine feestzaal hebben we ook een grote feestzaal geschikt voor bedrijfsfeesten en overige gelegenheden in Hilvarenbeek of Tilburg. De grote zaal is geschikt voor bedrijfsfeesten tot maximaal 400 gasten! Een aantal voordelen van deze grote zaal voor personeelsfeesten zijn:

  • Ruime capaciteit (maximaal. 400 gasten)
  • Niet één, maar twee verdiepingen!
  • Feestelijke verlichting
  • Haarscherpe geluidsinstallatie
  • Afkoelen op het privé terras (ideaal voor een zomers personeelsfeest)

Herberg den Hemel: meer dan bedrijfsfeesten

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze feestzalen in Hilvarenbeek of de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden om van uw personeelsfeest in Hilvarenbeek een top feest te maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 (0) 132077487 of u kunt contact opnemen door op de knop onderaan deze pagina te klikken!

Wij van Herberg den Hemel denken graag met u mee. Uiteraard bent u ook altijd welkom om de zalen eerst zelf te komen bewonderen. De enorme, maar toch knusse ruimtes die we u kunnen bieden zal u verbazen!

Wist u trouwens dat naast personeelsfeesten Herberg den Hemel ook geschikt is voor andere partijnen. Door onze zalen en het restaurant is Herberg den Hemel ook uitermate geschikt voor een trouwerij of als vergaderlocatie. Met onze ruimtes kunt u namelijk alle kanten op!