De dagen worden korter en de herfst zet in. Tijd om na te denken over de kerstplannen! Na het succes van afgelopen jaren, staan ook dit jaar de kerstdinerboxen op het menu. Onze koks zijn druk bezig met de invulling van de box en kunnen niet wachten om hun kookkunsten te laten zien bij uw thuis. 

Goed werk kost tijd. Daarom zijn we 22 t/m 26 december gesloten.
27 december zijn we vanaf 10:00 weer geopend.

Een Kerstbox? Wat is dat precies?

De kerstdinerbox bestaat uit een viergangenmenu waar wij alle voorbereiding voor doen en u thuis alleen de gerechten nog warm hoeft te maken en op te dienen. Een beetje van u en een beetje van den Hemel!

Hoe ziet het diner eruit?

Het voorgerecht bestaat uit kleine items om samen van te genieten. Onze klassiekers zult u er zeker in terug vinden. Bij de soep en het hoofdgerecht heeft u een keuze uit verschillende gerechten: heeft de een liever zalm, de ander liever een stoof en de derde liever spareribs? Geen probleem! We sluiten het viergangendiner af met een grand dessert, bestaande uit verschillende dessertvormen, voor ieder wat wils!

Hoe werkt het?

In elke box zit een boekje. Daarin legt onze chef uit wat u thuis moet doen. Op hoeveel graden de oven moet, hoe u het gerecht garneert en hoe u het makkelijkst verschillende gerechten klaarmaakt zonder een professionele keuken. Wij bereiden de gerechten zo voor, dat alles samen in een oven, in de pan of wat u ook au bain-marie kunt verwarmen om ruimte te besparen.

Ik ben verkocht! Wat nu?

Wanneer we het menu helemaal af hebben, openen we de bestelsite. Daarin kunt u meteen de keuzes maken voor de soep en het hoofdgerecht. Na bestelling ontvangt u een bevestiging. Op de dag wanneer u de box gaat gebruiken, kunt u deze ’s ochtends ophalen bij den Hemel.

Vragen? Neem contact op