Op zoek naar een feestlocatie in Hilvarenbeek?

Is het tijd voor een feestje vanwege een behaalde diploma, een jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Wilt u dit feestje op een speciale en mooie feestlocatie in Hilvarenbeek houden? Twijfel dan niet langer en boek onze feestlocatie in Hilvarenbeek! Wij van Herberg Den Hemel bieden een kleine feestzaal en een grote feestzaal aan in de prachtige omgeving van Hilvarenbeek.

Onze feestlocatie is ideaal voor iedere feestelijke gelegenheid. Mede door onze uitstekende en flexibele service, maar ook door de prachtige locatie midden in de natuur, kunnen wij u een feest om nooit te vergeten aanbieden.

De kleine feestzaal op onze feestlocatie is ideaal voor een kleine groep, in deze feestzaal kan urenlang gelachen, gedanst, gegeten, gedronken en gefeest worden. In onze grote feestzaal kunt u genieten van ons prachtige privé terras. Dit terras sluit door openslaande deuren aan op op onze grote feestzaal. Daarnaast heeft deze feestzaal een vide, een kraakheldere geluidsinstallatie inclusief de daarbij behorende afspeelapparatuur. Heeft u ook al zin in een feestje in onze feestzaal in Hilvarenbeek?

Feestarrangementen bij Herberg Den Hemel

Tijdens het vieren van uw feestje in onze mooie feestlocatie in Hilvarenbeek wilt u natuurlijk wel dat u en uw gasten een feestje vieren op een gevulde maag. Daarom bieden wij u diverse feest arrangementen aan. Al onze arrangementen zijn aan te passen naar uw eigen wensen en eisen. Wij willen er samen met u voor zorgen dat uw feestje, een knalfuif word om nooit meer te vergeten!

Een offerte voor uw feest?

Heeft u interesse in een van onze feestzalen in Hilvarenbeek? Vraag dan snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor uw feest in Hilvarenbeek. Dit doet u gemakkelijk door te mailen naar info@herbergdenhemel.nl. Vermeld hierin de datum voor uw gelegenheid, de tijden, het aantal gasten en overige wensen. Onze offertes zijn een standaard voorbeeld, maar als u aanpassingen heeft, dan horen wij deze graag. Wij willen ervoor zorgen dat uw ervaring van onze feestlocatie een goede word en u deze niet snel zal vergeten.

Meer Herberg Den Hemel

Naast het feit dat onze herberg een uitstekende feestlocatie in Hilvarenbeek is, valt er in onze herberg nog veel meer te beleven. In ons restaurant in Hilvarenbeek kunt u heerlijk genieten van al onze heerlijke en verse Bourgondische gerechten.

‘’De landelijke sfeer van Herberg Den Hemel zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de meest smaakvolle gerechten’’

Zodra de eerste warme zonnestralen tevoorschijn komen kunt u heerlijk genieten van uw hapje en van uw drankje op ons overdekte en open terras. Ook bieden wij verschillende ruimtes waar u heerlijk en rustig kunt vergaderen in Hilvarenbeek. Kom gezellig langs bij Herberg Den Hemel voor een hapje of een drankje. Heeft u verder nog vragen? Informeer dan naar de mogelijkheden door te mailen naar info@herbergdenhemel.nl of door te bellen naar +31 (0) 132077487!