Grand-Café de Zwaan

We verwelkom u ook graag bij Grand Café de Zwaan! Bij de Zwaan bent u aan het juiste adres voor ultieme gastvrijheid en Brabantse gezelligheid mét een bourgondisch tintje. Geniet van een heerlijke lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel in het hartje van het pittoreske Hilvarenbeek. Kijk uit op de prachtige Vrijthof van Hilvarenbeek en geniet van als het moois (en lekkers) wat onze ‘ultieme Beekse’ horecagelegenheid te bieden heeft!

Welkom!

Een dag bij Grand-Café de Zwaan

10:00 ’s ochtends
Grand-Café de Zwaan opent haar deuren. Zojuist heeft de interieurverzorgster ervoor gezorgd dat alles weer spik en span is.
Ook de eerste bedieningsmedewerker is net klaar met de voorbereidingen voor een nieuwe dag.
De eerste gast komt zitten, hopelijk is het zonnetje er, zodat de eerste bak koffie genuttigd kan worden met het geweldige uitzicht op de mooie Vrijthof.

Om 11:00 heeft de keukenbrigade de keuken klaar staan voor de lunch.
Vanaf dat moment zijn ze druk bezig met de heerlijkste broodjes en andere lunchgerechten klaar te maken.

Eind van de middag komen de borrelnootjes op tafel en hebben we een gezellige middagborrel. Ook vliegen de gebakjes voor bij de koffie over de toonbank.

Dan begint om 17:00 het diner. Tot 21:00 ruiken we de Sissende Garnalen, de Bavettes en al de andere heerlijke gerechten voorbij komen.
We horen gelach en hebben het zelf ook hartstikke gezellig!

Dan is het tijd voor de avondborrel. Lekkere wijnen worden geschonken, met volle glazen bier wordt geproost.
Bitterballen, kaasjes en nacho’s ontbreken ook niet.

Dan is het tijd voor de laatste ronde. We proosten zelf even mee en wensen alle gasten een veilig thuiskomen en graag tot de volgende keer!

Gauw poetsen en tijd voor de naborrel:
Morgen weer een dag!