Een feestzaal in Hilvarenbeek vinden

Waar kan ik een grote feestzaal afhuren in de omgeving van Tilburg en Hilvarenbeek? Dit is een vraag die wij steeds vaker te horen kregen. Daarom hebben wij in 2015 besloten om hier iets aan te doen. We hebben de oude Herberg Den Hemel uit 1856 helemaal opnieuw opgebouwd tot een modern, maar Bourgondisch restaurantcafé. We hebben het karakteristieke ontwerp van de oude herberg kunnen behouden, zodat onze gasten weer mooie herinneringen kunnen maken bij Den Hemel!

Onze feestzalen

Aangezien niet ieder feest hetzelfde is hebben wij twee prachtige feestzalen gecreëerd:

Een kleine zaal voor feesten tot ongeveer 100 personen

En een grote feestzaal voor feesten tot ongeveer 400 personen

Tevens hebben wij ook een prachtig restaurant in Hilvarenbeek voor wel 200 gasten. Doordat wij een grote en een kleinere feestzaal aanbieden en een restaurant hebben kunnen wij jou helpen bij de volledige organisatie van jouw feest. Zo is onze herberg uitermate geschikt als trouwlocatie in de omgeving van Tilburg, voor personeelsfeesten, jubilea en andere feesten!

Voor feesten hebben wij twee verschillende feestzalen. Samen met jouw gezelschap kun jij urenlang gezellig genieten in de feestzaal van een kopje koffie en/of thee met iets lekkers, van een heerlijk en uitgebreid diner of proost gezellig allemaal samen op een verjaardag, jubileum of diploma.

De grote feestzaal van Herberg Den Hemel

In de tweede feestzaal, de grote feestzaal, kunnen jij en jouw gasten genieten van niet één maar twee verdiepingen; door de vide hebben jullie nog meer de ruimte om te genieten. In de feestzaal hangt geweldige feestverlichting die er samen met het haarscherpe geluidssysteem voor zorgen dat jullie een geweldig feest zullen hebben. Daarnaast hebben jullie toegang tot een eigen privé terras! Mocht het eventjes te heet worden op de dansvloer, dan kunnen jullie in alles rust buiten gaan staan, zonder dat er anderen bij komen staan!

Herberg Den Hemel en meer

Natuurlijk is het van belang om vooraf goed te weten wat zo’n feest in een van onze feestzalen in Hilvarenbeek nou zal gaan kosten. Wij kunnen jou alle zorgen uit handen nemen, maar natuurlijk is het ook mogelijk als jij zelf de dj regelt. Wij begrijpen dat jouw broertje, neef, oom of vriendin het ook heel goed kan zijn in het draaien van plaatjes. Neem daarom contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. We zullen alle mogelijkheden bespreken om jouw feest in een van onze feestzalen tot een succes te maken!