Een kleine knusse feestzaal

De kleine feestzaal van Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek is de ideale feestlocatie voor de wat kleinere feestjes. Op onze feestlocatie is er veel mogelijk. Zo kunt u het lekker rustig aan doen en lekker dineren met een klein gezelschap of u pakt het wat grootser uit en geeft een knalfeest in een van onze feestzalen! Of je het nou kleinschallig aan wilt pakken of groots uit wilt pakken. Onze kleinere feestzaal is geschikt tot ongeveer 100 feestgangers of 50 eters. In onze grote feestzaal kunnen er met gemak 400 mensen een feestje houden. Hier kunnen ongeveer 120 mensen dineren.

Een knus feestje geven bij Herberg Den Hemel

Onze kleinere feestzaal is een knus en gezellig zaaltje voor besloten gezelschappen. Hoewel dit zaaltje erg sfeervol en knus is, is deze zaal toch uitermate geschikt voor tal van festiviteiten. Samen gezellig urenlang genieten in de feestzaal van een kopje koffie en/of thee met iets lekkers daarbij. Geniet van een heerlijk, uitgebreid diner of proost gezellig samen op een verjaardag, jubileum of diploma! Ben je nu toch benieuw naar onze andere feestzaal in Hilvarenbeek?

Om iedereen een geweldige dag te kunnen verzorgen bieden wij diverse arrangementen aan. Denk dan aan een culinair gangendiner, bbq, borrel, koffie, buffet of drank-arrangement. Zo hoeft er niemand honger of dorst te hebben. Wij zorgen dat het allemaal goed komt. Restaurant Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek is de plek voor een lekker hap in de wijde omgeving!

Al zin in een feestje?

Heb je al zin in om een feestje te geven? Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek is de ideale evenementenlocatie en trouwlocatie in de omgeving van Tilburg. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken of bel naar: +31 (0) 132077487!