Op een bijna letterlijke steenworp afstand van Herberg Den Hemel vind je: Klein beek. Dit stukje buitengebied aan de rand van Hilvarenbeek is een waar pareltje in een zeer bosrijke en landelijke omgeving. Klein Beek is een unieke buitenlocatie voor jullie trouwceremonie. Beeld je een groene omgeving in, met witte stoeltjes gericht op jullie als bruidspaar, een prachtig altaar vol met bloemen en lichtjes voor de ultieme sfeer: dit is Klein Beek!

We kunnen de ceremonie samen met jullie, helemaal naar wens inrichten. Klein Beek ligt op een loopafstand van 10 minuten van Herberg Den Hemel. Willen jullie de ceremonie met een lunch, diner, toast of het aansnijden van de bruidstaart combineren? Dan sluit dit ideaal op elkaar aan door de handige ligging. 

offerte aanvragen

Hebben jullie al interesse in onze mooie trouwlocatie, maar willen jullie graag weten welk prijskaartje er aan deze trouwlocatie hangt? Twijfel dan niet en vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen via het contactformulier!