Bediening

Bedieningsmedewerker Parttime
Je bent het gezicht van het bedrijf naar de gasten toe. Je bedient de gasten en adviseert hen over de gerechten en dranken op de kaart. Je maakt graag een praatje en je houdt van mensen om je heen. Je bent verantwoordelijk voor het ‘met een grotere lach naar buiten gaan van de gasten dan ze binnen zijn gekomen’. Je vindt het erg leuk om met een gezellig team een dag goed te laten verlopen en je hebt nu al zin in dat drankje na je dienst!

Meer informatie over deze vacatures

Keuken

Zelfstandigwerkend Kok Fulltime
Je geeft leiding aan de keukenmedewerkers en maak je onderdeel uit de motor van het bedrijf, de keuken. De coördinatie van de dagelijkse gang van zaken in de keuken is jouw verantwoordelijkheid. Je verdeelt de taken over de keukenmedewerkers en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Hierbij geef je instructies en aanwijzingen, bedoeld om het proces vloeiend te laten verlopen en/of om de kennis van de keukenmedewerkers aan te vullen.

Kok en Hulpkok Fulltime en Parttime
Je maakt onderdeel uit van de motor van het bedrijf, de keuken. In de keuken worden de gerechten bereid, afgeproefd en opgemaakt. Je werkt, al naar gelang zijn/haar ervaring, zelfstandig aan (onderdelen van) gerechten en levert hoge kwaliteit. Je houdt van een gezellige werkomgeving waar ook hard gewerkt kan worden als dat nodig is!

Meer informatie over deze vacatures

Spoelkeuken

Medewerker Spoelkeuken Parttime
Je maakt onderdeel uit van een team medewerkers wie verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en opruimen van al het bestek, servies en keukenspullen van Herberg den Hemel. Samen met leeftijdsgenoten hebben jullie een team waar jullie voor elkaar klaar staan en samen gezellig en ook hard werken. Je hebt ook al veel zin in het personeelsfeest, want dat zit er bijna aan te komen en is altijd een fantastische dag!

Meer informatie over deze vacatures

 

 

 

Als de deuren van Herberg den Hemel in juni 2018 open gaan,
hebben we een sterk, gezellig en vooral enthousiast team nodig om met ons deze prachtige zaak op te bouwen.

Tijdens het opbouwen van een nieuwe zaak is elke medewerker enorm belangrijk. Je kunt echt laten zien wat je kunt!
Heb je nog niet zoveel of geen ervaring? Geen probleem!

Is jouw enthousiasme aangewakkerd en heb jij nu al zin om te beginnen?

Mail dan naar
info@herbergdenhemel.nl
dan maken we snel een afspraak.