Keukenbrigade

Over het Bedrijf

Als werknemer kom je terecht in een sfeervolle nieuwe zaak waar alle kansen open liggen. Omdat Herberg den Hemel een eetcafé, een groot terras en verschillende zalen heeft, is er veel afwisseling. We streven naar een hecht en gezellig team waar je snel thuis voelt. We begrijpen dat je sociale leven erg belangrijk is, en zorgen voor een team waar de verantwoordelijkheden verdeeld zijn, zodat je ook een weekend vrij kan zijn zonder zorgen. Met behulp van de DISC-methode stimuleren we je persoonlijke- en professionele groei. Wij zien horeca als vakmanschap en voeren deze visie in elk aspect van ons bedrijf door, dit uit zich in eigen bereidingswijzen in de keuken van hele vissen fileren tot zelf roken, het gebruik van verse (seizoens)producten en gastvrijheid en beleving naar een nieuw niveau te tillen.

Zelfstandigwerkend Kok

M/V Fulltime

Over de Functie
Als Meewerkend Leidinggevende Kok geef je leiding aan de keukenmedewerkers en maak je onderdeel uit de motor van het bedrijf, de keuken. De coördinatie van de dagelijkse gang van zaken in de keuken is jouw verantwoordelijkheid. Je verdeelt de taken over de keukenmedewerkers en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Hierbij geef je instructies en aanwijzingen, bedoeld om het proces vloeiend te laten verlopen en/of om de kennis van de keukenmedewerkers aan te vullen.

Functie eisen
Je bent flexibel en stressbestendig. Je levert constante kwaliteit en bent alert op smaak en uiterlijk van de gerechten. Je zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving en leeft hygiëneregels nauwkeurig na. Je bent een teamspeler en bent altijd bereid om collega’s te ondersteunen, waarbij het eindresultaat voorop staat. Je weet evenementen en grote/afwijkende reserveringen uitstekend te begeleiden en bent creatief in het aandragen van oplossingen voor problemen/uitdagingen. Je weet taken zodanig over de Keukenmedewerkers te verdelen dat ieder z’n steentje bijdraagt en daarbij uitdaging in het werk vindt.

Kok en Hulpkok

M/V Fulltime of Parttime

Over de Functie
De Keukenmedewerker maakt onderdeel uit van de motor van het bedrijf, de keuken. In de keuken worden de gerechten bereid, afgeproefd en opgemaakt. De Keukenmedewerker werkt, al naar gelang zijn/haar ervaring, zelfstandig aan (onderdelen van) gerechten en levert hoge kwaliteit.

Functie eisen
Je bent flexibel en stressbestendig. Je levert constante kwaliteit en is alert op smaak en uiterlijk van de gerechten. Je zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving en leeft hygiëneregels nauwkeurig na. Je bent een teamspeler en bent altijd bereid om collega’s te ondersteunen, waarbij het eindresultaat voorop staat.