Bediening

Over het bedrijf

Als werknemer kom je terecht in een sfeervolle nieuwe zaak waar alle kansen open liggen. Omdat Herberg den Hemel een eetcafé, een groot terras en verschillende zalen heeft, is er veel afwisseling. We streven naar een hecht en gezellig team waar je je snel thuis voelt. We begrijpen dat je sociale leven erg belangrijk is, en zorgen voor een team waar de verantwoordelijkheden verdeeld zijn, zodat je ook een weekend vrij kan zijn zonder zorgen. Met behulp van de DISC-methode stimuleren we je persoonlijke- en professionele groei. Wij zien horeca als vakmanschap en voeren deze visie in elk aspect van ons bedrijf door, dit uit zich in eigen bereidingswijzen in de keuken van hele vissen fileren tot zelf roken, het gebruik van verse (seizoens)producten en gastvrijheid en beleving naar een nieuw niveau te tillen.

Bedieningsmedewerker

M/V Parttime

Over de Functie
Je bent het gezicht van het bedrijf naar de gasten toe. Je bedient de gasten en adviseert hen over de gerechten en dranken op de kaart. Je bent buiten de ober of serveerster ook het entertainment aan tafel. Je maakt een praatje met gasten en herkent hen als ze nog eens komen.

Functie eisen
Je bent servicegericht, gastvrij en ontvangt de gasten vriendelijk. Je draagt bij aan een prettige sfeer in het restaurant en tussen de collega’s onderling. Je zorgt ervoor dat de gasten zich welkom en goed verzorgd voelen. Je werkt enthousiast mee om van evenementen en grote/afwijkende reserveringen een succes te maken.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, opmerkingen en ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan via info@herbergdenhemel.nl. We gaan graag het gesprek met je aan om je dan snel te verwelkomen als nieuwe collega.