Spoelkeuken

Over het bedrijf

Als werknemer kom je terecht in een sfeervolle nieuwe zaak waar alle kansen open liggen. Omdat Herberg den Hemel een eetcafé, een groot terras en verschillende zalen heeft, is er veel afwisseling. We streven naar een hecht en gezellig team waar je snel thuis voelt. We begrijpen dat je sociale leven erg belangrijk is, en zorgen voor een team waar de verantwoordelijkheden verdeeld zijn, zodat je ook een weekend vrij kan zijn zonder zorgen. Met behulp van de DISC-methode stimuleren we je persoonlijke- en professionele groei. Wij zien horeca als vakmanschap en voeren deze visie in elk aspect van ons bedrijf door, dit uit zich in eigen bereidingswijzen in de keuken van hele vissen fileren tot zelf roken, het gebruik van verse (seizoens)producten en gastvrijheid en beleving naar een nieuw niveau te tillen.

Medewerker Spoelkeuken

M/V Parttime. Vanaf 15 jaar

Over de Functie
Als medewerker spoelkeuken zorg je er samen met een collega voor dat alle keukenmaterialen en serviesgoed schoon is, zodat de gasten een geweldige belevenis bij ons kunnen hebben. Het is de bedoeling dat jullie schoon en efficiënt werken, maar ook dat jullie het gezellig hebben. Dit is waarschijnlijk je eerste baantje en we willen ervoor zorgen dat je dit nooit meer vergeet! Na het werk drinken we nog wat, we hebben twee personeelsfeesten per jaar en zorgen ervoor dat we genoeg leuke activiteiten hebben zodat je collega’s ook nog je vrienden worden.

Functie eisen
Je bent een sociale harde werker en vind het leuk om met je collega’s ervoor te zorgen dat de gasten tevreden zijn. Je wil graag zelf geld verdienen zodat je leuke dingen kunt doen. Je hebt nu al zin als je straks bijna 18 bent, want dan kun je doorstromen naar de bediening of de keuken.