Waar kan ik een zaal huren in Tilburg?

Wanneer u een zaal wilt gaan huren in de omgeving van Tilburg komt u al snel bij de zaalverhuur van Herberg den Hemel in Hilvarenbeek uit. Al sinds 1856 komt men van ver om in de herberg te dineren, lunchen, vergaderen, borrelen, feesten en trouwen. 150 jaar later hebben wij besloten om de herberg te vernieuwen en sinds 20-6-2018 hebben wij onze deuren weer open staan voor iedereen! Herberg den Hemel is sinds dien groter, beter en Bourgondischer!

De populariteit van onze herberg valt simpel te verklaren. Zo kunt u bij ons genieten van echte Bourgondische gerechten in de daarvoor perfecte setting. Een rustig diner, een belangrijke vergadering of een groot feest organiseren in Hilvarenbeek? Het kan allemaal bij Herberg den Hemel dankzij ons prachtige restaurant en onze verschillende zalen die u af kunt huren voor een vergadering, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest!

Ook bent u met de auto al in 10 minuten vanaf het centrum van Tilburg bij de mooiste vergader en feestlocatie van de gemeente Tilburg. Vanaf de A58 is het slechts 5 minuten rijden. Met de bus doet u er ongeveer een half uurtje over. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u de bus mist, want deze gaat ieder half uur tot ongeveer 23:30 uur richting Tilburg. Daardoor zijn wij eigenlijk voor iedereen gemakkelijk te bereiken. De centrale locatie van onze herberg speelt dus zeker een belangrijke rol bij de populariteit van onze feestlocatie in Hilvarenbeek! Ook speelt de omgeving een belangrijke rol. Het prachtige landschap en uitzicht over de weilanden zorgt ervoor dat Herberg den Hemel de ideale locatie is om een zaal te huren voor jouw feest in de omgeving van Tilburg!

Zaalverhuur bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek

We zijn er dus al samen aan uitgekomen. Wanneer u een feest gaat geven of een zaal wilt huren in de omgeving van Tilburg, dan doet u dat uiteraard bij ons! Alleen de prachtige locatie is natuurlijk al de voornaamste reden om voor de zaalverhuur van Herberg den Hemel in Hilvarenbeek te kiezen!

Uiteraard begrijpen wij dat er tal van factoren zijn die ook meespelen in uw beslissingsproces

Zo vraagt u zich natuurlijk af wat er allemaal mogelijk is bij de zaalverhuur van Herberg den Hemel in Hilvarenbeek. Wij vertellen u graag meer over het huren van een zaal bij Herberg den Hemel!

Bij Herberg den Hemel bent u aan het juiste adres wanneer u lekker een hapje wilt eten tijdens de lunch of het diner, rustig wilt borrelen, een groots feest wilt geven of wanneer u een belangrijke zakenconferentie wilt geven. Wanneer u een zaal wilt huren bij Herberg den Hemel kunnen wij rekening houden met al uw wensen. Wij bieden verschillende zalen aan voor diverse doeleinden. Zo is het in onze herberg mogelijk om te dineren, feesten, presenteren of vergaderen in Hilvarenbeek!

Een zaal huren voor een klein gezelschap in Tilburg

Wanneer u met een gezelschap tot 100 staande gasten of tot 50 zittende gasten bent, dan is onze kleine zaal de ideale zaal voor uw gelegenheid. Onze kleine zaal is de ideale zaal die u kunt huren voor de wat kleinere gelegenheden. De zaal heeft een knusse en gezellige sfeer en biedt u ook de mogelijkheid om culinair te dineren.

Een zaal huren voor grote evenementen in Tilburg

Wanneer u het groter aan wilt pakken dan kunt u bij Herberg den Hemel terecht in de grote zaal. Deze zaal is de ideale vergader, feest- en trouwlocatie in de gemeente Tilburg voor grote gezelschappen! Met een cappaciteit voor ruim 400 staande gasten en 200 etende gasten is onze grote evenementenzaal de ideale zaal voor een bedrijfsfeest, congres, bedrijfspresentatie, verjaardagsfeest of voor jullie perfecte bruiloftsfeest op de mooiste trouwlocatie van Tilburg! Doordat deze zaal niet één, maar twee verdiepingen heeft, kunt u het feest op een geheel andere manier ervaren. De feestelijke verlichting, het haarscherpe geluidssysteem en de dj zorgen voor het perfecte feest. Mocht het toch iets te heet worden onder de voetjes, dan koelen jullie snel af op het privéterras dat bij deze grote feestzaal hoort!

Neem contact op om een zaal te huren in Hilvarenbeek!

Alles is dus mogelijk bij Herberg den Hemel wanneer u een zaal wilt huren in Hilvarenbeek. Neem snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 132077487 of klik op de knop onderaan deze pagina om al uw wensen gelijk aan ons door te sturen. Samen bespreken wij graag de mogelijkheden wanneer u een zaal wilt gaan huren voor uw vergadering, congres, diner of feest! Bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek is alles mogelijk!