Bij Herberg Den Hemel kunnen groepen tot 30 personen a la carte dineren. Liever een driegangenmenu? Dan kun je genieten van diverse diner menu’s, er zit voor ieder wat lekkers tussen. Je weet vooraf hoe het diner is samengesteld en wat de kosten hiervan zijn. Uiteraard zijn de menu’s ook geschikt voor een kleiner gezelschap en kunnen we vooraf alles voor je vastleggen. 

Onze koks hebben speciaal voor jou twee diner menu’s samengesteld. De prijs van elk menu is gebaseerd op de samenstelling. Mochten deze opties niet naar wens zijn, kunnen we ook een menu speciaal voor een groep samenstellen.

Heb je vragen of specifieke wensen m.b.t. de invulling van onze menu’s? Geef dit dan aan bij de reservering. Onze koks bereiden alle gerechten vers én met zorg. Is er sprake van een allergie en/of een speciaal dieet? Geef dit dan vooral aan ons door, dan passen we elementen uit elk gerecht voor je aan en/of vervangen we specifieke producten. Reserveer direct via info@herbergdenhemel.nl of bel ons via +31 (0)13 207 74 87.