wanneer we weer open zijn…

Bij Herberg Den Hemel kun je genieten van diverse diner menu’s, er zit voor ieder wat lekkers tussen. Je weet vooraf hoe het diner is samengesteld en wat de kosten hiervan zijn. Uiteraard zijn de menu’s ook geschikt voor een kleiner gezelschap en kunnen we vooraf alles voor je vastleggen. 

Onze koks hebben speciaal voor jou drie diner menu’s samengesteld. De prijs van elk menu is gebaseerd op de samenstelling. Ga je voor onze vertrouwde culinaire kwaliteit en gerechten die doorgaans voor iedereen passen? Ga dan voor het basis menu. Ben je opzoek naar een ietwat luxere invulling van gerechten met een exclusief tintje? Dan is het ons Luxe menu de ideale keuze!

Heb je vragen of specifieke wensen m.b.t. de invulling van onze menu’s? Geef dit dan aan bij de reservering. Onze koks bereiden alle gerechten vers én met zorg. Is er sprake van een allergie en/of een speciaal dieet? Geef dit dan vooral aan ons door, dan passen we elementen uit elk gerecht voor je aan en/of vervangen we specifieke producten. Reserveer direct via info@herbergdenhemel.nl of bel ons via +31 (0)13 207 74 87.