Herberg Den Hemel ligt aan de voet van het pittoreske Hilvarenbeek. Volledig vernieuwd sinds juni 2018 met behoud van het historische karakter. Bourgondische gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor de hemelse plek om te lunchen, dineren, borrelen of vergaderen. 

We gaan eerst even terug in de tijd. De locatie van Herberg Den Hemel, tussen de Tilburgseweg en de Goirlesedijk, kent een lange horecageschiedenis. Al in 1856 werd de eerste herberg uitgebaat, aan de overkant van onze huidige locatie. In 1922 verrees een nieuw pand op de huidige locatie. En in 2018 weer. Een gloednieuw pand, voorzien van alle moderne snufjes, maar met de uitstraling van weleer. Gemoedelijk, vertrouwd, warm. Een pand met allure, maar je voelt je er meteen thuis. Of je nu komt voor een bakje koffie, een diner of een zakelijke bijeenkomst. In ons prachtige pand is het goed toeven!

We zijn blij u te verwelkomen bij (onze) herberg! Hemels genieten van een bakje koffie, lunch, diner en borrel. Ook voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu buiten op het terras, onder de overkapping of binnen in het eetcafé zit, hier kunt u genieten van het Brabants bourgondisch leven. Proost