Om 11:00 uur start onze lunch. Heb je echte stevige trek? Probeer dan ons Hemels-uurtje! We hebben een vis-, vega- en vlees variant waar je de rest van de dag mee vooruit kunt!

Kun je niet kiezen? Dat snappen wij..
Daarom hebben we twee lunchplanken samengesteld, zodat je niet meer hoeft te kiezen!


Zomerspecials

Wij hebben de zomer in ons bol en waar denk je aan bij ‘zomer’? Vakantie! Nu blijven wij als Engeltjes natuurlijk lekker in den Hemel, maar die heerlijkheden van over de grenzen willen wij niet missen en jullie weten: als Mozes niet naar de berg komt…..

Deze zomervakantie doen we vier landen aan, met elk een lunch-/dinerplank, lekker dessertje én bijpassende cocktail. Onze avonturen in Indonesië zitten er alweer op en nu komen de Grieken ons een bezoekje brengen. Op 5 augustus komen de Amerikanen hier hun barbecues opstoken en we sluiten onze vakantie af met Viva La Mexico! Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie te zien tijdens onze vakantie! 😉

We starten af in Indonesië en welke plank daarbij hoort zie je hierboven. Kalí órexi!


met een groep lunchen?

Tot 40 personen kunt u a la carte lunchen. Zo hoeft niemand van te voren te kiezen en heeft iedereen wat diegene wilt. Handig toch?

Liever een menu afspreken? Dat kan vanaf 40 personen. Mail naar info@herbergdenhemel.nl uw wensen en budget, dan stellen we een menu samen.

Benieuwd naar de gerechten? Hieronder in de galerij ziet u een greep uit onze menukaart. Reserveer via info@herbergdenhemel.nl.