Onze dinerkaart gaat om 17:00 in. Ga bijvoorbeeld voor onze Hemelse schnitzel die voor z’n grootte zelfs over je bord valt. Liever een moot vis van de grill? Dan is de Hot Smokin’ Salmon iets voor jou.


Wij willen jullie zo graag veel laten proeven dat we een voorgerechten- en hoofdgerechtenplank hebben gemaakt.
Met een beetje van alles wat!Buiten onze menukaart, hebben we ook seizoensgebonden gerechten welke we u graag aan tafel vertellen.
Benieuwd welke gerechten we op dit moment voeren? Kijk hieronder in de gallerij:
Bij Herberg den Hemel kunt u tot 40 personen a la carte dineren. Liever een driegangenmenu? Dat kan ook!


Met meer dan 40 personen?

Mocht de wens zijn dat er a la carte gedineerd wordt, is dat mogelijk. We serveren de gerechten dan in twee lichtingen uit. Er zit ongeveer 5/10 minuten tussen de twee lichtingen. We kunnen ook een ander arrangement voor u maken. We horen graag via de mail uw wensen en een eventueel budget.

Niet gevonden wat u zoekt?
We vinden graag een oplossing. U kunt mailen naar info@herbergdenhemel.nl met uw wensen en een eventueel budget. Wij sturen u dan een passend voorstel.In de keuken van Herberg Den Hemel bereiden we alles met passie en ambacht, zodat u elke dag verrast wordt door onze verse producten. Neem bijvoorbeeld onze vis. ’s Ochtends zwemt onze vis nog in de zee, totdat de visser hem vangt en hij meteen naar Herberg Den Hemel wordt gebracht. Vanaf dat moment wordt elke bereiding van de vis door onze koks zelf gedaan. Zij maken de vissen schoon, fileren hem en dan afhankelijk van het doel van het gerecht wordt de vis gerookt, gepekeld, gemarineerd en gebakken. Zo brengen onze koks de ambacht van ons mooie vak terug in het gerecht!

Benieuwd naar de gerechten? Hieronder in de galerij ziet u een greep uit onze menukaart. Reserveer via info@herbergdenhemel.nl.