Op Kerstavond, Eerste Kerstdag (VOL) en Tweede Kerstdag (VOL) bent u van harte welkom om samen met uw familie en vrienden te genieten van ons Kerstmenu.

We beginnen de avond met planken met allerlei lekkernijen om te delen. Deze planken liggen vol met bourgondische hapjes, voor ieder wat wils. Camembert uit de oven, carpaccio van hert, spare-ribs, kippenvleugels, wildpaté met cranberrycompote, gegrilde groenten, sissende garnalen in looksaus, gevulde peppadews, kreeftjes en nog veel meer!

De eerste gang loopt over in de tweede met heerlijke soepen. U heeft een keuze uit drie: tomatensoep, palingsoep met makreel of een wildbouillon.

Voor het hoofdgerecht heeft u een keuze uit een tal van gerechten, bekend van onze kaart:
Biefstuk van het Herefordrund, zeebaarsfilet van de grill, warme huisgerookte zalm, Oosterse salade met gegrilde rib-eye, saté van kippendijen, garnalencurry met tandoori, veganistische burger, spies van varkenshaas en gegrilde groenten, vegetarische curry
Missen we uw favoriet? Laat het ons weten, en we zorgen ervoor dat we uw kerst compleet maken!

Voor het dessert haalt onze keukenbrigade alles uit de kast. Een Grand Dessert met allerlei dessertvormen. Lekker voor groot en klein!

Uiteraard houden wij rekening met allergenen, zoals gluten- en lactoseallergie. Geeft u bij uw reservering aan welke allergenen er van toepassing zijn? Dan regelen wij het.

HOE WERKT HET?
Reserveer via info@herbergdenhemel.nl en geef het onderstaande aan ons door:
* Uw reserveringsnaam en telefoonnummer
* Het aantal personen(incl het aantal kindermenu’s)
* Reserveringstijdstip, 16:00 – 17:00 – 18:00 – 19:00 – 20:00. In verband met de keuken willen we de drukte zoveel mogelijk verspreiden. U bent welkom vanaf een van deze tijdstippen, waarna u de gehele avond kunt genieten van het avondvullend diner.
LET OP: EERSTE- en TWEEDE KERSTDAG IS VOL
* Allergenen / Bijzonderheden