In ons eetcafé vindt u onze uitgebreide menukaart. We hebben een aparte lunch-, diner-, borrel- en drankenkaart. U kunt vanaf 10:00 uur ’s ochtends bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, met een lekker taartje om de dag te beginnen.

Om 11:00 uur start onze lunch. Heb je echte stevige trek? Probeer dan ons 12-uurtje! We hebben een vis-, vega en vlees variant waar je de rest van de dag mee vooruit kunt!

Onze dinerkaart gaat om 17:00 in. Ga bijvoorbeeld voor onze Hemelse schnitzel die voor z’n grootte zelfs over je bord valt. Liever een steak van de grill? Dan is de runderbavette iets voor jou.

In de keuken van Herberg Den Hemel bereiden we alles met passie en ambacht, zodat u elke dag verrast wordt door onze verse producten. Neem bijvoorbeeld onze vis. ’s Ochtends zwemt onze vis nog in de zee, totdat de visser hem vangt en hij meteen naar Herberg Den Hemel wordt gebracht. Vanaf dat moment wordt elke bereiding van de vis door onze koks zelf gedaan. Zij maken de vissen schoon, fileren hem en dan afhankelijk van het doel van het gerecht wordt de vis gerookt, gepekeld, gemarineerd en gebakken. Zo brengen onze koks de ambacht van ons mooie vak terug in het gerecht!

Genieten van een uitgebreid én culinair diner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We verzorgen speciaal voor u diverse gangendiners arrangementen, waar u de gehele avond van kunt genieten. Bekijk onze arrangementen of vraag extra informatie aan via info@herbergdenhemel.nl.