Wil je als eerst op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en evenementen rondom Herberg Den Hemel? Volg ons dan op social media! Als we zichtbaar zijn in bijvoorbeeld brochures, kranten of tijdschriften dan delen we dit op deze pagina. Als er evenementen in de agenda staan dan mis je deze nooit!

KERST 2022 IN DEN HEMEL

Na het succes van de voorgaande jaren, gaan we er weer voor:
de kerstdinerboxen voor bij u thuis!

We pakken de slogan van Maggi gewoon af: een beetje van jezelf en een beetje van den Hemel. Wij doen de voorbereidingen, jij schuift het in de oven en klaar is de kerstman.

De box bevat een viergangendiner:
Het voorgerecht bestaat uit allerlei kleine gerechtjes, welke jullie kennen van onze menukaart. Zo komen de Hemelse Gamba’s voorbij en leer je hoe onze koks die steaktartaar zo mooi in een torentje doen!
De volgende gang is soep. Daarin hebben jij en je gasten een keuze uit drie soepen.
Ook bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende gerechten. Opa liever een biefstuk en is tante gek op zalm? Geen probleem! Alle gerechten komen met bijpassende bijgerechten en sauzen.
We sluiten het diner af met en heerlijk grand dessert, zo hoeft niemand de heerlijke hemelse modder te missen met kerst én kunnen jullie samen genieten van de cheesecake en nog meer lekkers.