Waar kan ik trouwen in gemeente Tilburg?

Wanneer jullie besloten hebben om te gaan trouwen is het tijd om samen een prachtige trouwlocatie te gaan zoeken. Wanneer jullie in de omgeving van Tilburg een locatie zoeken voor ‘’jullie’’ dag, dan komen jullie al snel bij de trouwlocatie van Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek uit!

Ten eerste willen wij jullie feliciteren met het prachtige gebaar van deze mooie verbintenis. Wij wensen jullie al het geluk toe en willen jullie graag helpen bij de organisatie van jullie trouwdag. De trouwloctie van Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek is de perfecte locatie voor jullie bruiloft. De unieke en rustige omgeving in combinatie met onze sfeervolle Bourgondische herberg biedt jullie de mogelijkheid om jullie huwelijk met een knalfeest te starten!

Trouwen op de trouwlocatie van Herberg Den Hemel

Herberg Den Hemel is een prachtige locatie voor jullie bruiloft. Onze herberg beschikt over 2 feestzalen, een eetcafe, een inmens terras een een gratis parkeerplaats voor wel 130 auto’s. De gehele herberg heeft een uiterst sfeervol en Bourgondisch karakter. Gezelligheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze feestzalen bieden jullie de mogelijkheid om urenlang gezellig te feesten. Dit kan zowel in wat kleinere gezelschappen als in de grootste groepen. Zo kunnen jullie met 200 vrienden en familieleden dineren in ons restaurant, met honderd genodigden zwieren en zweven in de kleine zaal en met wel 400 man feesten in onze grote feestzaal. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kunnen jullie ook nog gebruik maken van ons grote terras!

Beide feestzalen hebben een privébar, zodat niemand op zijn drankje hoeft te wachten. In onze keuken maken wij de meest smaakvolle hapjes voor jullie klaar terwijl jullie in al het gemak van jullie trouwfeest kunnen genieten. De dj draait de lekkerste hits van nu of de funkiest beats van toen. Het geluid is kraakhelder dankzij ons super deluxe geluidssysteem en de discolampen knipperen er rustig op los. Het feest is begonnen en het mooie is, is dat jullie tot 2 uur ’s nachts door kunnen feesten! Natuurlijk willen jullie ook een speech kunnen geven om alle gasten te bedanken. Daarom hebben wij een handige draadloze microfoon ter beschikking. Onze grote feestzaal heeft tevens een privéterras met openslaande deuren, waardoor jullie ook lekker buiten kunnen staan als het eventjes te warm begint te worden.

Arrangementen

Tijdens het trouwfeest op onze mooie trouwlocatie hebben jullie natuurlijk ook behoefte aan wat te drinken en te eten. Daarom bieden wij jullie verschillende arrangementen aan. Ieder arrangement op onze trouwlocatie kan worden aangepast naar jullie wensen. Wij bij Herberg Den Hemel willen natuurlijk wel dat jullie trouwdag op onze trouwlocatie een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Aangezien het nogal veel info is, zullen we het kort op een rijtje zetten voor jullie:

  • Gasten: 200 restaurant, 100 kleine zaal, 400 grote zaal + privéterras & groot terras
  • Parkeerplaatsen: 130 x gratis parkeren
  • Diverse arrangementen beschikbaar voor ieder budget
  • Wij kunnen alles voor jullie uit handen nemen, maar dit hoeft niet
  • Invalidetoilet + voldoende toiletten
  • Een feest op 2 verdiepingen door onze prachtige vide
  • Werkelijkwaar bijna alles is mogelijk, dus neem contact op om jullie wensen te bespreken!

Offerte van onze trouwlocatie

Hebben jullie al interesse in onze mooie trouwlocatie, maar willen jullie graag weten welk prijskaartje er aan deze trouwlocatie hangt? Twijfel dan niet en vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen via het contactformulier!

Meer bij Herberg Den Hemel

Naast onze mooie trouwlocatie bieden wij nog vele andere services aan die ook bij jullie in de smaak zullen vallen. Kom bijvoorbeeld eens koffie en/of thee drinken met wat lekkers, lunchen, dineren of borrelen in ons sfeervolle eetcafé in Hilvarenbeek!

Wij van Restaurant Hilvarenbeek Herberg Den Hemel garanderen jullie het trouwfeest van jullie leven.