Een vergaderruimte in Hilvarenbeek

Heeft u een belangrijke vergadering in uw agenda staan, maar bent u nog steeds op zoek naar een fijne, mooie vergaderruimte waar u in alle rust urenlang kunt vergaderen? Stop dan met zoeken! Bij Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek bieden wij u diverse vergaderzalen aan. Buiten onze standaard vergaderruimte kunnen we tevens onze feestzalen groter of kleiner maken. Zo kunnen wij voor iedere vergadering een oplossing bieden. Bent u met een grote groep en denkt u dat het niet gaat passen in een van onze vergaderruimtes? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken als u een vergaderruimte bij ons huurt. Iedere vergaderruimte bij Herberg Den Hemel is zo opgesteld dat er gemakkelijk extra stoelen en tafels bijgezet kunnen worden. Zo is er altijd genoeg plek voor u en uw vergadercollega’s in een van onze vergaderruimtes. Naast vergaderen in onze vergaderruimtes kunt u ook presentaties en conferenties houden.

Vergaderarrangementen

Tijdens het vergaderen in onze vergaderruimte heeft u natuurlijk ook behoefte aan wat te drinken en wat te eten om uw focus erbij te houden en geen rommelde maag en/of droge keel te krijgen, daarom bieden wij bij Herberg Den Hemel verschillende vergaderarrangementen aan, zodat uw vergaderingen soepel zal verlopen. De vergaderarrangementen zijn geschikt voor koffie- en/of theetijd of voor tijdens de lunch. De vergaderarrangementen voor de koffie- en/of theetijd bestaat uit verschillende soorten koffie en thee met daarbij wat lekkers. Het vergaderarrangement voor de lunch bestaat uit wat te drinken met verschillende soorten broodjes waar u en uw vergadercollega’s van kunnen genieten in de vergaderruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om aansluitend aan uw vergadering te dineren in ons restaurant of tijdens uw vergadering in de vergaderruimte.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vergaderruimte bij Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek, maar wilt u graag eerst meer inzicht over het prijskaartje dat eraan vasthangt? Twijfel niet en vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte op maat aan. Samen kunnen we specifieker kijken wat u wensen zijn en hoe wij daarop in kunnen spelen. Wij van Herberg Den Hemel zorgen er samen met u graag voor dat u een gezellige en productieve dag heeft. Bel ons op +31 (0) 132077487 of klik op de onderstaande knop voor het contactformulier.

Vergaderarrangementen zijn mogelijk vanaf 08:30 uur.  

Nog meer Herberg Den Hemel

Naast de verschillende vergaderruimtes en vergaderarrangementen bieden wij bij Herberg Den Hemel natuurlijk nog vele andere mogelijkheden aan. Kom bijvoorbeeld lekker lunchen, dineren of borrelen op ons terras of in ons eetcafé in Hilvarenbeek, laat ons uw bedrijfsfeest in Tilburg en/of andere feesten organiseren en profiteer van onze vele verschillende arrangementen. Wij bij Herberg Den Hemel helpen u graag bij het vervullen van al uw wensen voor uw vergadering of bedrijfsfeest. Ons team staat voor u klaar!