Vergaderen op een unieke vergaderlocatie

Bent u opzoek naar een unieke vergaderlocatie waar u urenlang kunt vergaderen, presentaties kunt houden of waar u conferenties kunt organiseren? Dan bent u bij ons, Herberg Den Hemel, goed op uw plek. Wij bieden mooie, inspireerde, sfeervolle, praktische maar vooral unieke vergaderzalen aan op een unieke vergaderlocatie! Bent u met een grote groep? Dat is geen probleem! De vergaderzalen hebben een bewegingsvrije indeling waardoor er altijd genoeg zitplek voor u en uw vergadercollega’s te creëren is. Daarnaast zorgt de locatie en het uitzicht dat onze vergaderzalen hebben ervoor dat onze unieke vergaderlocatie de ideale plek voor al uw vergaderingen is. 

Arrangementen

Tijdens het vergaderen heeft u natuurlijk behoefte aan wat te drinken en wellicht aan een hapje eten. Wij bieden diverse lunch- en borrel mogelijkheden aan die er voor zorgen dat u en uw vergadercollega’s op onze unieke vergaderlocatie goed kunnen vergaderen met een volle maag. Vergaderen met een lege maag en met een droge keel is natuurlijk niet handig. Daarnaast hebben wij ook diverse arrangementen die aan te vragen zijn voor tijdens het vergaderen of voor daarna. Een aantal voorbeelden zijn; Borrel-arrangementen, Koffietafel-arrangementen of onze Buffet-arrangementen. Al deze arrangementen zijn aan te passen naar uw wensen. Wij zullen er dan ook zelf voor zorgen dat de arrangementen op tijd geserveerd worden aan u en uw vergadercollega’s.

Offerte van onze unieke vergaderlocatie

Wilt u uw vergadering al in onze unieke vergaderlocatie houden? Vraag dan nu snel en makkelijk een vrijblijvende offerte aan. De offerte geeft u een goed overzicht van het prijskaartje dat aan onze unieke vergaderlocatie hangt. Heeft u meerdere wensen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. We zullen dan samen om tafel gaan zitten en samen bespreken wat uw wensen zijn, hoe wij hierop in zullen spelen en hoe onze unieke vergaderlocatie u en uw vergadercollega’s een unieke en goede tijd zal geven waardoor u voortaan al uw vergaderingen op onze unieke vergaderlocatie in Hilvarenbeek zult willen houden. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op +31 (0) 132077487 om een afspraak te maken.

Herberg Den Hemel

Naast vergaderen in onze vergaderzalen op onze unieke vergaderlocatie bieden wij bij Herberg Den Hemel natuurlijk nog vele andere mogelijkheden. Heeft u net urenlang vergaderd op onze unieke vergaderlocatie en is de vergadering een succes, kom dan koffie en/of thee drinken, lunchen, dineren of borrelen in ons eetcafé in Hilvarenbeek. In het najaar kunt u heerlijk binnen genieten in onze kleine zaal, zodra de eerste, warme zonnestralen zich laten zien. Kunt u heerlijk genieten van ons overdekte en/of open terras. Altijd wel een plekje waar u zich thuis kunt voelen en heerlijk kan relaxen. Daarnaast bieden wij verschillende zalen aan voor al uw feesten. Zo ook voor een personeelsfeest in onze feestzaal in Hilvarenbeek! Wij bij Herberg Den Hemel zijn er voor u en al uw wensen!