Er op dit moment 58 Engeltjes zijn die den Hemel zo leuk maken?

De beste toeper van Brabant hier werkt(al denken wel 4 man dat ze de beste zijn…)?

Onze chef-kok Coen heel goed kan zingen? Als u stil bent, hoort u misschien wel een door-hem-gezongen-Nederlandstalige-knaller voorbij komen!

Niemand weet, niemand weet… Dat Wokkel eigenlijk Tijn heet?

Over Tijn gesproken: we hebben hier 3 Tijnen werken! Gelukkig hebben ze allemaal een bijnaam.

We een entertainment-duo in de keuken hebben mét artiestennaam: Chef Satoe en Moatje Mini. Voor al uw feesten en partijen! Act: onbekend.

Jens een paar gekke hobby’s heeft? Kaatje Limonaadje stickeren bijvoorbeeld, maar hij wordt echt warm van de stickers op de Hemelse Dips plakken!

Tygo heel veel is gegroeid de laatste tijd? Ook in zijn persoonlijke ontwikkeling, maar nóg handiger: hij kan voortaan zelf de flessen van de bovenste plank pakken!

Hier heel veel broers & zussen werken? Handig voor als een van de twee oma’s verjaardag vergeten is: dan denkt de roostermaker er wel aan!

Jorg soms zijn momentje rust nodig heeft? Daar heeft hij een mooi klassiek nummer voor. Al proberen zijn collega’s zelfs dat instrumentale nummer mee te zingen…

Jelle absurd veel over het land Chili weet?

Beest buiten entertainer, bediening of spoel-papa, ook kan fungeren als microfoon? Je hoort hem overal bovenuit!

Budje zich niet zo snel druk maakt? Waarom twee paar schoenen hebben als je maar één paar voeten hebt?

Tess heel blij is dat de mondkapjesplicht voorbij is? Zonder is ‘alle-kaarsjes-uitblazen’ een stuk makkelijker!

Ferdi eigenlijk Lucas heet? Er werkte al een andere Lucas bij ons, dus mocht hij een andere naam voor de nieuwe Lucas verzinnen, zodoende ‘Ferdi’. Die eerste Lucas is ondertussen al weg, maar Ferdi blijft Ferdi. <3

Cas ondertussen niet meer zo bang is voor de frituur?

Dansen zit in het bloed van de Raasjes? Ook de jongste telg Morris heeft altijd een dansje paraat.

Pien, onze Chef-Bar, zich voortaan ook voor de bar laat zien? Ja ja mensen! Het is echt waar!

Jan en Yaut hier elke dag in alle vroegte beginnen? Wanneer er nog geen ander Engeltje wakker is, zorgen zij al voor een stralende Hemel!

Jannetje en Luna de enige drie meiden in de keuken zijn? Al hebben zij absoluut geen problemen met hun ‘mannetje’ te staan!

We een eigen kapster in huis hebben? Door Esmee ziet iedereen er altijd zo ‘fresh’ uit!

Sam en Budje als kleine jochies al bij ons te gast kwamen? Nu heel wat jaren later, zijn ze zo klein niet meer en hebben ze van ons vak ook hun beroep gemaakt! De ranja van vroeger is ondertussen vervangen voor een bierke, maar prullekes zijn het nog steeds!

Thom ongeveer de nuchterste persoon is die bestaat? 10 schermen vol bonnen en de knul maakt zich nog niet druk! ‘Harder dan dit kunnen we toch niet werken…’ – aldus Thom

Herberg den Hemel afgelopen 20 juni 5 jaar bestond? Om onze Engeltjes goed in het zonnetje te zetten, gingen we een dag dicht voor een personeelsfeest. Hieronder zien jullie wat foto’s van deze mega leuke dag!