Lunch, diner en borrel bij het eetcafé van Hilvarenbeek

Wilt u graag lekker ergens gaan lunchen, dineren of borrelen? Kom dan nu naar Herberg Den Hemel ”het eetcafé van Hilvarenbeek”. In ons eetcafé in Hilvarenbeek kunt u genieten van allerlei gerechten met een bourgondisch sausje met een landelijke sfeer. Alle gerechten in ‘’het eetcafé van Hilvarenbeek’’ worden iedere dag vers en met veel liefde bereidt door het personeel van Herberg Den Hemel. In het najaar en de winter kunt u heerlijk genieten in de binnenruimtes van ons eetcafé en zodra de eerste warme zonnestralen zich weer laten zien, kunt u heerlijk op ons ruime terras gaan genieten van het lekkere weer. Het terras van ons eetcafé is opgedeeld in een overkapt en open gedeelte, waardoor u eigenlijk altijd lekker op uw favoriete plekje kunt zitten en heerlijk kunt genieten van het weer en van de natuur om het eetcafé van Hilvarenbeek heen.

De menukaart van ons eetcafé

In ons eetcafé heeft u de keuze uit een uitgebreide menukaart. Zo is er voor iedereen genoeg keuze. Voor alle verschillende gelegenheden; lunch, diner, borrel en dranken, hebben wij verschillende menukaarten. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends kunt u in eetcafé van Hilvarenbeek bij ons terecht voor en kopje koffie en/of thee met een heerlijk taartje. Zo begint u uw dag uitstekend. Vanaf 11.00 uur kunt genieten van onze lunch. De lunch bestaat uit verschillende heerlijke, verse broodjes van de lokale bakkerij, bakkerij Willemsen, of probeer ons 12-uurtje. Het 12-uurtje is in ons eetcafé verkrijgbaar met vis of vlees. Hiermee kom je zeker goed de dag door. Om 17.00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner. Tijdens het diner en/of daarna kunt u genieten van de uitstekende wijnselectie of het bieraanbod van eetcafé Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek!

Reserveren bij eetcafé Hilvarenbeek

Als u reserveert via de knop onderaan deze pagina of belt naar +31 (0) 132077487 dan reserveert u voor in de Kleine zaal van eetcafé Hilvarenbeek. Natuurlijk kunt u op verzoek ook altijd terecht in het restaurant. Heeft u niet gereserveerd maar wilt u wel graag komen lunchen, dineren of borrelen in het eetcafé van Hilvarenbeek? Geen probleem, kom langs, neem een drankje aan de bar en zodra er een tafel beschikbaar is; geven we u gelijk een seintje en kunt u binnen een mum van tijd komen genieten van een heerlijk diner.

Een rondje in de omgeving

Hilvarenbeek heeft een prachtige omgeving. Het is daarom zeker niet vervelend om hier een lekker rondje te lopen, te fietsen of heerlijk te touren in uw (sport)-auto met als afsluiting een heerlijk diner bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek! Wanneer u een rondje wilt fietsen, dan is een rondje over Middelbeers, Bladel en Lage Mierden en naar restaurant Herberg den Hemel een prachtige route.

Wanneer u liever met de auto op pad gaat voor een rondje in de omgeving van Hilvarenbeek met als afsluiter een diner bij Herberg den Hemel, dan raden wij de volgende route aan: Start jouw autoroute met een gebakje of een lunch bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek en start daarna met rijden. Vervolgens volg je de volgende plaatsen:

  • Poppel
  • Ravels
  • Turnhout
  • Geel
  • Mol
  • Arendonk
  • Weelde
  • Hulsel
  • Lage Mierde
  • Esbeek

En sluit de route vervolgens weer af met een drankje en een hapje bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek! Dit route is iets langer dan 2 uur rijden en brengt je langs de meest prachtige plekjes uit de omgeving van Hilvarenbeek!

Nog meer Herberg Den Hemel

Naast lunchen, dineren of borrelen in ons eetcafé, kunt u voor nog veel meer gelegenheden terecht bij ons. Wij kunnen al uw feesten verzorgen in onze prachtige feestlocatie in Hilvarenbeek. Wij doen dit met veel liefde en plezier voor u! Wij bieden verschillende arrangementen aan, variërend van; culinaire gangendiners , vergaderarrangementen en nog veel meer! Zo maken wij uw vergadering in Hilvarenbeek, trouwfeest of diner tot een hoogtepunt!